Свічки з фітором і маслом обліпихи


Препарати 10 циліндрів
Вартість 120 грн.
Гарантія 12мес.
Детальніше

Свічки з фітором і маслом обліпихи

Обліпихова свічки від геморою містять унікальний набір вітамінів, мікроелементів і біологічно активних речовин, які сприяють швидкому одужанню. Обліпиха прекрасно знімає свербіж, сприяє швидкому загоєнню уражених ділянок, зміцнює організм і має імуномодулюючі властивості. Якщо ви вагаєтеся між вибором компресів або свічок, то твердо йдіть в аптеку за свічками, так як в цій справі головне скоріше позбутися від проблеми.

Показання.

У гінекології

  • При кольпітах, ендоцервіцитах, ерозіях шийки матки;

В проктології

  • При тріщинах заднього проходу.

Обліпиха - потужний стимулятор регенерації і репарації, тобто відновлення тканин після травм. Вітаміни К, Е і А також містяться в ній. Обліпиха володіє найсильнішим протизапальним ефектом. Ректальні свічки з обліпиховою олією інструкція рекомендує як біологічний стимулятор, загоює слизову оболонку прямої кишки.

Ректальні свічки протипоказані, якщо в процесі застосування виявиться хвороблива чутливість до їх компонентів або відкриється діарея. У цьому випадку необхідно припинити користуватися супозиторіями. Як побічний ефект ректальних свічок іноді з'являється печіння в задньому проході. Якщо воно стане занадто сильним, консультація лікаря обов'язкова. В іншому випадку є небезпека посилення запальних процесів у прямій кишці, тобто дії, зворотного бажаному.

Вагінальні свічки з обліпиховою олією інструкція призначає для лікування:

  • Променевого ураження слизових оболонок піхви (наслідки радіаційної терапії при лікуванні раку);
  • Кольпіту (інфекційне запалення слизової оболонки піхви);
  •  Ерозії шийки матки ;
  • Ендоцервіціта (запалення шийки матки).

Дуже важливо дотримувати правильну техніку введення свічок. Зазвичай їх вводять досить глибоко в піхву або у пряму кишку після мікроклізми на ніч. Якщо не зазначено інакше , то , як мінімум 30-40 хвилин після введення свічки потрібно полежати в ліжку. І якщо виникнуть які-небудь незвичайні відчуття , то обов'язково потрібно звернутися до лікаря.

Придбати та замовити свічки з фітором і маслом обліпихи в Східниці та Трускавці можна в мережі "Зелена аптека Карпат"