Мікотон


Препарати 50 гр
Вартість 360 грн.
Гарантія 12мес.
Детальніше

Розроблений українськими вченими Інституту клітинної біології та генетичної інженерії Національної академії наук України. «Мікотон» пройшов широкі медико-біологічні та клінічні випробування в Україні і за кордоном, має дозвіл Державної санітарно-гігієнічної експертизи Міністерства охорони здоров'я України.

«Мікотон» діє як: комплексний виборчий біосорбент для очищення організму; імунокоректор для підтримки і відновлення природних захисних сил організму; антиоксидант для захисту клітин від агресивного впливу вільних радикалів. «Мікотон» являє собою комплекс трьох натуральних компонентів, одержуваних з клітинних стінок вищого гриба трутовика сьогодення (Fomes fomentarius) - хітину, глюканів і меланіну. Хітин - один з найсильніших природних біосорбентів широкого, але вибіркової дії. Хітин - це єдиний природний біополімер, що містить у своїй молекулі атоми азоту, завдяки яким він володіє унікальним сорбційною властивістю - зв'язує і виводить токсини і важкі метали, але не виводить основні біогенні (натуральні) мікроелементи (калій, кальцій, натрій, магній тощо), амінокислоти і цукру. Як відомо, при застосуванні звичайних сорбентів через певний проміжок часу виникає дефіцит необхідних для організму мікро-та макроелементів, хітин ж не виводить важливі для організму речовини. Саме такими унікальними властивостями хітину пояснюється ефективність застосування «Мікотон» при порушенні роботи печінки, нирок, при харчових отруєннях і лікарських інтоксикаціях. Бета-глюкани, що входить до складу «Мікотон», - потужні природні речовини, що коригують імунітет людини. Онкостатіческое дію грибних глюканів, їх висока антивірусна активність, у тому числі проти вірусів гепатиту, грипу, вірусу імунодефіциту людини засновані на їх здатності налагоджувати роботу імунної системи організму. За результатами численних досліджень можна зробити висновок, що грибні глюкану є найбільш потужними природними імуномодуляторами, що проявляється в нормалізації рівня Т-і В-лімфоцитів, зниженні рівня імуноглобулінів, значне поліпшення фагоцитозу (процесу поглинання чужорідних частинок). Імуномодулюючі властивості глюканів «Мікотон» мають високу цінність при лікуванні широкого кола захворювань при ослабленому імунітеті. Це особливо важливо при онкологічних, інфекційних та запальних процесах, коли знижені природні захисні реакції організму і необхідна допомога ззовні. Меланіни є ефективними біологічними захисниками клітин від несприятливих зовнішніх і внутрішніх впливів, є антиоксидантами. Вони здатні нейтралізувати вільні радикали, що виникають в живій клітині під дією проникаючої радіації, ультрафіолетового випромінювання, різних токсинів і ферментів хвороботворних бактерій. Грибні меланіни, на відміну від меланінів тваринного походження, не викликають побічних ефектів. Потрійний щит для здоров'я. Економічна упаковка. МІКОТОН - це біологічно активна добавка на основі натуральних грибних біополімерів: хітину, глюканів і меланіну.

Препарат розроблений у Національній академії наук України, пройшов широкі медико-біологічні та клінічні випробування, запатентований в Росії і патентується в Європі. За своєю ефективністю Мікотон перевершує відомі японські, китайські і американські аналоги.

ВЛАСТИВОСТІ: МІКОТОН - це щедрий дар Природи, він поєднує в собі комплекс унікальних властивостей для підтримки і відновлення нашого організму:

МІКОТОН - один з найсильніших біосорбентів. Він ефективно видаляє токсини, що потрапляють в організм з водою і їжею, у тому числі важкі метали, радіонукліди і шлаки, що накопичуються при порушеннях роботи печінки, нирок і шлунково-кишкового тракту, при цьому він не порушує мінеральний обмін;

МІКОТОН - потужний натуральний імуномодулятор. Він здатний швидко відновлювати власний імунітет організму і протистояти хворобам;

МІКОТОН - представник нового покоління антиінфекційних препаратів. Він ефективно пригнічує розвиток хвороботворних бактерій, вірусів, найпростіших і грибків, але, на відміну від відомих препаратів, Мікотон не токсичний, не має протипоказань та ефектів післядії.

МІКОТОН має кровоспинними і знеболюючими властивостями; прискорює загоєння ран.

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ: МІКОТОН усуває першопричини багатьох захворювань і тому має дуже широкий спектр дії. Він ефективний при харчових та алкогольних отруєннях, при лікуванні печінки, шлунково-кишкового тракту та нирок, при інфекційних захворюваннях, зниженому імунітеті, зашлакованості організму, алергіях, схильності до онкологічних захворювань, діабеті. І це не повний перелік.

ПРИЙМАЙТЕ МІКОТОН: Як профілактичний засіб для очищення організму від різних шлаків, підвищення стійкості до інфекційних захворювань, для поліпшення самопочуття, відновлення після фізичних навантажень та перебування в несприятливих умовах; При болях в області печінки, шлунка, кишечника, при почуттях тяжкості в м'язах і ломоти в кістках - він зніме неприємні і хворобливі відчуття; При грипі та інших інфекційних захворюваннях - він знизить температуру, Значно прискорить видужання та зменшить страждання; При появі прищів і гнійників на тілі - він зробить шкіру чистою і гладкою; При прояві алергічних реакцій - він зніме їх; При відкладеннях солей у суглобах і хребті - нормалізує сольовий обмін і приведе до їх поступового розчинення; В якості ранозагоючої прісипочного кошти при пораненнях, опіках і виразках (в т.ч. трофічних) - вони заживуть швидко, безболісно і безслідно; Для нормалізації вмісту холестерину в крові і профілактики серцево-судинних захворювань. Особливу увагу Літнім людям!

МІКОТОН значно поліпшить Ваше самопочуття, поверне бадьорість і сили, зробить активними та життєрадісними. Рекомендації по способу прийому і доз: для дітей від 3 до 12 років - по 0,5 ч. л. (0,25 г) 3 рази на день; для дорослих - по 1 ч. л. без гірки (0,5 г) 3 рази на день; для вагітних жінок - приймати по 1 ч. л. (0,5 г) 3 рази на день. 1 ч.л. «Мікотон» змішати з 50 мл теплої кип'яченої води, дати настоятися 1-2 хвилини, перемішати і випити з усім осадом. Доброю засвоюваності добавки сприяє кисла середа, тому краще додавати у воду лимонний сік або приймати «Мікотон» з кисломолочними продуктами. «Мікотон» рекомендується приймати під час їжі або відразу після їжі. Прийом потрібно починати з малих доз. Рекомендований курс прийому - 30 днів. Протягом року бажано проводити 3-4 курси. Не приймайте МІКОТОН одночасно з іншими ліками - він може зняти їх дію. Інтервал між прийомами МІКОТОНА та лікарських препаратів повинен бути не менше 2 годин. Як засіб для лікування ран, опіків і виразок МІКОТОН можна застосовувати як кровоспинний, знеболювальну та протизапальний засіб, що запобігає нагноєння і прискорює загоєння: При свіжих ранах і опіках нанесіть препарат тонким шаром на пошкоджену ділянку, закрийте серветкою і закріпіть бинтом. При гнійних ранах і виразках промийте рану 3% розчином перекису водню або розчином фурацеліна (1:5000), підсушіть чистим тампоном і нанесіть на очищене місце тонкий шар МІКОТОНА, закрийте серветкою і закріпіть бинтом. Слідкуйте за процесом загоєння рани, при появі нагноєнь очищайте її і міняйте препарат на свіжу порцію. При пересиханні препарат можна злегка зволожити чистою кип'яченою водою. Не прагніть видалити препарат із загоюються рани - він сам безслідно розсмокчеться через деякий час. Склад: хітин - 70%, бета-глюкан (В-1, 3 - і В-1 ,6-глюкан) - 20%, меланіновий пігменти - 10%.

ПРОТИПОКАЗАННЯ: Рідкісні випадки індивідуальної несприйнятливості. Попереджаємо людей, що страждають відкладенням каменів у нирках і жовчному міхурі, - при тривалому прийомі МІКОТОНА нормалізується сольовий обмін, камені починають розчинятися і можуть зрушитися в протоки. У таких випадках може знадобитися невідкладна медична допомога. ФОРМА ВИПУСКУ: Порошок в упаковці- 50 грам ВИРОБНИК: Українсько-німецьке спільне підприємство «Мікотон-Аглікон», Україна, Київська обл., м. Боярка ексклюзивно для ТОВ "Компанія "Амріта"

ТУ У 15.8 - 23710945.004-2002

НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ПРЕПАРАТОМ