Фітовитяжка «Катарактин»


Препарати 35 мл
Вартість 175 грн.
Гарантія 12мес.
Детальніше

Фітовитяжка «Катарактин»

Засіб з лікарських рослин «Катарактин» має протизапальну, очищувальну, розсмоктувальну дію на кришталик. Нормалізує обмінні процеси у кришталику ока, посилює періодичну циркуляцію. Підвищує гостроту зору, знімає алергічні та дистрофічні явища в очних структурах.

Склад, г/100 мл (см3): трава полину гіркого – 0,5 г, пагони чорниці – 0,5 г, трава очанки – 0,5 г, корені кульбаби лікарської – 0,5 г, кореневища і корені родіоли рожевої (золотого кореня) – 0,5 г, квітки ромашки – 0,5 г, кореневища лепехи (аїру тростинного) – 0,5 г, листя арніки гірської – 0,5 г, насіння дикої моркви – 0,5 г, квітки волошки синьої – 0,5 г, трава зірочника середнього (мокрецю) – 0,5 г, спирт етиловий ректифікований, вода підготована.

Рекомендації до застосування

– Катаракта (вроджена, посттравматична, міопічна, стареча)

– Міопія, відшарування сітківки ока

– Аномалії недорозвинутого очного апарату

– Запальні процеси в очах (кон’юнктивіт, увеїт)

– Порушення зору

– Алергічні, інтоксикаційні ураження очей.

Дозування та спосіб вживання:

Вживати: разова доза по 5 – 15 крапель, розвівши в 30 мл води кімнатної температури   2-3 рази на добу за 10-30 хв. до їжі або через 30-60 хв. Лікар може коригувати термін вживання,дозу та частоту прийому. Термін лікування залежить від форми та стадії захворювання.

Застереження при застосуванні: при індивідуальній чутливості до компонентів продукту; вагітним та жінкам, що вигодовують груддю.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці виробника, в захищеному від прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.При зберіганні допускається наявність осаду. Утворення осаду не є псуванням засобу. Перед вживанням збовтувати.

Строк придатності: 12 місяці з дати виготовлення

Номер партії (серії) та строк придатності: дивись на етикетці.

Форма випуску: рідина у темних скляних флаконах ємністю 35 мл.