L-Лізин


Препарати 60 шт.
Вартість 282 грн.
Гарантія 12мес.
Детальніше

Швидка допомога в домашній аптечці! Натуральний рослинний продукт для профілактики та комплексного лікування при герпесі та інших вірусних захворюваннях

ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТКА: L-Лізин - профілактичний біоактивних комплекс при рецидивуючих формах герпесу. Сприяє подовженню межрецідівного періоду при герпесі на губах і генітальному герпесі.

СКЛАД: L-Лізин - 200 мг, висушені й перероблені плоди моркви посівної (джерело ß-каротину), вітамін С - 7,5 мг, цинк - 0,75 мг (окис цинку), вітаміни В1- 0,05 мг, В10- 2,5 мкг, В12- 0,5 мкг; стеарат кальцію та молочний цукор.

РЕКОМЕНДАЦІЇ: для дорослих і дітей старше 14 років. Застосовується при герпетичній інфекції I і II - го типів. Запобігає рецидивам генітального герпесу та освіта "застуди" на губах.

ДІЯ ПРЕПАРАТУ: Після проникнення в організм або в момент початку рецидиву вірус начінаетразмножаться. Основним будівельним матеріалом для побудови нового вірусу служить амінокислота аргінін. «L-Лізин» за своєю хімічною структурою як брат-близнюк схожий на аргінін. При прийомі продукту «L-Лізин» відбувається «підміна» аргініну на лізин. Вірус герпесу «помиляється», починаючи будувати нові віруси не з аргініну, а з лізину. Молекула вірусу, побудована з лізину, - нестійка, тому ці «новонароджені» віруси тут же гинуть, розмноження припиняється - організм одужує. Вхідний до складу бета-каротин (провітамін А) - регенерує шкіру, слизові рота і статевих органів, забезпечує цілісність епітеліальних тканин і захист клітинних мембран від руйнівної дії вільних радикалів, є одним з основних антиоксидантів в організмі. Крім того, запобігає розвитку атеросклерозу, покращує кровообіг, стан органів зору, в тому числі при діабетичних ураженнях. Сприяє накопиченню кальцію в організмі, збільшенню об'єму м'язової маси. Причини появи герпесу і його частих рецидивів: Нервові стреси, при яких запаси лізину в клітці швидко виснажуються, і вірус активізується; Нестача в організмі вітамінів та антиоксидантів (ß-каротин, що перетворюється в організмі у вітамін А); Переохолодження.

Рекомендації за способом прийому та дозам: дорослим по 1-2 табл. на день під час їжі.

Курс прийому: 1 місяць. При необхідності курс можна повторювати 2-3 рази на рік.

Застереження: чутливість до компонентів препарату. Дитячий вік, вагітність. Важливо під час прийому даного продукту виключити з раціону харчування насіння, шоколад, горіхи.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ: 2 роки, дата закінчення терміну придатності вказана на упаковці, не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності.

УПАКОВКА: 60 таблеток по 500 мг.

НЕ Є ЛІКАРСЬКИМ ПРЕПАРАТОМ