Фітосвічки «Вагіфлорон»


Препарати 10 шт.
Вартість 216 грн.
Гарантія 12мес.
Детальніше

Ефективна допомога при запальних захворюваннях жіночих статевих органів

Склад: екстракт подорожника, спіруліна, ефірна олія чайного дерева.

Дія фітозасобу:
• екстракт подорожника проявляє ранозагоювальну і очищаючу дію, ефективний при ерозіях, подразненнях, почервонінні. Екстракт подорожника надає сильну протизапальну і бактерицидну дію, загоювальну, кровоспинну, що необхідно для терапії уражень слизових оболонок з інфекційної причини. Пригнічує ріст патогенного стафілокока і затримує зростання гемолітичного стрептокока.
• спіруліна нормалізує мікрофлору, надає комплексну противірусну дію , бореться з неприємними запахами природним шляхом, перешкоджаючи розмноженню хвороботворних бактерій. Унікальний комплекс амінокислот, вітамінів і мікроелементів, що містяться в спіруліні, розроблений і збалансований самою природою, практично повністю засвоюється людським організмом. Такий комплекс поживних і фізіологічно активних речовин в оптимальній пропорції не міститься ні в якому іншому відомому продукті. Засвоюваність протеїну, жирів і вуглеводів спіруліни організмом людини і тварин перевершує 95 %, що не зустрічається в жодному іншому рослинному або тваринному харчовому продукті.
• олія чайного дерева успішно бореться з грибками і запаленнями. Вміст ефірної олії чайного дерева суворо дозовано, а емульгування, за спеціальною технологією, дозволяє максимально проявити лікувальний ефект без дратівної дії.

Рекомендації щодо застосування:
• жіночі запальні захворювання (кольпіт, вагініт, вульвовагініт, аднексит, ерозія шийки матки, кандидоз та інші грибкові, вірусні та бактеріальні інфекції піхви);
• усувають свербіж і запалення жіночих статевих органів завдяки протизапальному, антибактеріальному і антимікробному ефектам;
• попереджають неприємний запах і виділення;
• тонізація мускулатури матки, допомога при болісних місячних;
• нормалізація вагінальної мікрофлори.

Чим слабкіше захисні сили організму, тим яскравіше будуть проявлятися дані симптоми, тим агресивніше будуть проходити процеси, тому фітосвічки «Вагіфлорон» повинні використовуватися на фоні «Базової оздоровчої програми» та індивідуальної програми зміцнення ослабленого імунітету.

Дозування та спосіб застосування: 1 свічка 1 раз на день (на ніч) протягом 10 днів.

Спосіб застосування: ректально, вагінально. Перед застосуванням проконсультуватись з лікарем. До застосування фітозасобу рекомендується підходити індивідуально. З більш детальною інформацією можна ознайомитись в книгах «Фітопродукти» та «Рекомендації по комплексному застосуванню продукції Компанії «Амріта».
Застереження при застосуванні та протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітність і період лактації

Форма випуску: 10 шт. фітосвічок по 2,5 г в блістерній упаковці.