На людину постійно впливає ряд несприятливих факторів: інтенсивне забруднення навколишнього середовища, зниження якості харчування, порушення його балансу, дефіцит вітамінів, мінералів, білків, постійні стреси, розумові та фізичні перевантаження. Все це негативно відбивається на здоров'ї людей різного віку. Саме тому організм людини повинен отримувати достатню кількість необхідних біологічно активних речовин. Одним з найбагатших і здавна відомих природних джерел повноцінного білка ( 52%), вітамінів В1, В2, В6, В9, Е, РР, Н і незамінних жирних кислот ( олеїнової, арахідонової та ліноленової) є пивні дріжджі. Доведено, що дріжджі добре засвоюються шлунково -кишковим трактом, не викликаючи ні здуття живота, ні розлади функції кишечника. При їх вживанні поліпшується секреторна діяльність шлунка. Відзначено корисну дію дріжджів за наявності хронічного ентероколіту . Вдале природне поєднання в дріжджах білків і вітамінів групи В веде до поліпшення обміну речовин в кишечнику, кращому засвоєнню білків їжі. Пивні дріжджі з сіркою можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування для створення оптимальних дієтологічних умов функціонування імунної системи і як додаткове джерело сірки. Пивні дріжджі з сіркою необхідні при цукровому діабеті, оскільки сірка бере участь у синтезі гормону підшлункової залози - інсуліну, уповільнює процеси старіння в організмі. Її присутність в організмі сприяє знищенню мікробів і паразитів, підвищує імунітет, допомагає підтримувати кисневий баланс, необхідний для роботи мозку. Сірка входить до складу шкіри, волосся, нігтів і допомагає підтримувати їх у здоровому стані.
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі, запиваючи водою. Перед вживанням слід проконсультуватися з лікарем. Курс прийому: 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем. Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів . Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250 С . Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
ТУ У 15.8-30192477-001-2003
|