Пивні дріжджі з янтарною кислотою


Препарати 100 шт.
Вартість 55 грн.
Гарантія 12мес.
Детальніше
Ось уже кілька десятиліть пивні дріжджі використовуються в медицині для підтримки природного обміну речовин, зміцнення імунітету, підвищення працездатності, поліпшення загального самопочуття. Основна цінність цієї біологічно активної добавки полягає в тому, що вона містить велику кількість вітамінів групи В (В1, В2, В6, В9), вітамін Е, макро -і мікроелементи, включаючи кальцій, магній, залізо, марганець, цинк та ін.
   Легкозасвоюваний білок (52% ), який знаходиться в пивних дріжджах, включає всі незамінні амінокислоти. Крім того, пивні дріжджі містять поліненасичені жирні кислоти ( олеїнову, арахідонову, ліноленову кислоти).
   Пивні дріжджі сприяють формуванню стійкості до дії несприятливих факторів навколишнього середовища ( важких виробничих умов, стресу і перевтоми ), покращують засвоєння їжі, активують транспортні функції кишечника, мають імуностимулюючу і дезінтоксикаційну дії, сприяють виведенню токсичних речовин.
   Пивні дріжджі з янтарною кислотою можуть бути рекомендовані лікарем для використання в раціонах дієтичного харчування при незбалансованому і нераціональному харчуванні з метою оптимізації хімічного складу раціону харчування як додаткове джерело вітамінів групи В, вітаміну Е, білків, амінокислот і з метою загального зміцнення організму в якості допоміжного засобу, що сприяє поліпшенню функціонального стану організму при підвищених фізичних та психоемоційних навантаженнях. Янтарна кислота надає омолоджуючу дію на клітини і насичує їх киснем, уповільнюючи процеси старіння.
 
Спосіб вживання: дорослим приймати 7-10 таблеток на добу за 10 хвилин до їжі , запиваючи водою.
Перед вживанням проконсультуватися з лікарем.
Курс прийому: 3-4 тижні, в подальшому курс вживання узгоджувати з лікарем.
Застереження при застосуванні: індивідуальна чутливість до компонентів .
Зберігати в сухому місці при температурі не вище 250 С .
Термін зберігання: 24 місяці від дати виготовлення.
 
Висновок МОЗ від 11.10.2006 року № 05.03.02-04/48558
 
ТУ У 15.8-30192477-001-2003